Arsenal-kollaps i Premier League

Tyckte det var dags för en liga-update igen:

Senaste gången jag rapporterade från Europas största ligor ledde Arsenal Premier League och var fortfarande heta i Champions League. Nu är det en annan historia. Arsenal har nio poäng upp till serieledarna Manchester United och har nyligen förlorad mot både The Red Devils och tvåan Chelsea. Manchester ser förmodligen inte Arsenal som något större hot vid det här laget, och är samtidigt glada över att Chelsea bara tog en poäng hemma mot Wigan i helgen, och därför har fem poäng upp till toppen.

I Spanien ser det ut som att Barcelona får lov att satsa på Champions League istället. En rad oavgjorda historier har ökat avståndet till Real Madrid och det handlar nu om nio(!) poäng. Villarreal lurar dessutom underifrån och skulle gärna snuva Barcelona även på tredjeplatsen i La Liga, som ser ut att tappa i spänning.

Med fem matcher kvar att spela i italienska serie A leder Inter med fyra poäng ner till Roma. Den här historien är inte avgjord än! Då Inter på senare tid har förlorat mot Juventus hemma och dessutom noterad ett par oavgjorda matcher har Roma nästan gått på räls, och har mest vinster i bagaget. Här kan det bli spännande.

Bayern München går ohotade i Bundesliga och med 10 poäng ner till Werder Bremen ser det inte alltför spännande ut i Tyskland.

I övrigt väntar mer information om spektaklet som förhoppningsvis kommer att bjuda på fotboll i sin renaste, vackraste form – fotbolls-EM 2008. Under veckan hoppas vi få upp allt om förväntningarna.

Det här inlägget postades i England, Italien, Spanien, Tyskland. Bokmärk permalänken.

1 svar på Arsenal-kollaps i Premier League

  1. Bibbi Forsman skriver:

    I väntan på den officiella VM-låten, lyssna på Fotboll i mitt hjärta, Azalea BKs 93-tjejer har spelat in en dansvänlig fotbollslåt. Provlyssna här
    http://fotbollimitthjarta.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *