Bilförsäkring

Har skaffat en ny motorcykel som jag skulle behöva försäkra, har lite problem att vissa bolag inte vill försäkra den då det är en ”monster” maskin.

Tog mig då en titt på Insplanet som hjälper dig med försäkringar med det flesta faktiskt. Lyckades hitta en försäkring för min MC på ca 500 kr månaden men det gick
hela vägen upp till 1500 kr per månad så som tur var så undersökte jag lite istället för att bara nappa på första bästa, eftersom per år så sparar man faktiskt många kronor som kan gå till nått nyttigare som tex en utlandsresa.

Självklart så fick jag lite mersmak av detta och bestämde mig för att kolla vad jag skulle kunna tjäna på min bilförsäkring. Den är dock låst nån månad till men det kan ändå vara värt och få sig en uppskattning om vad man kan få för pris på andra ställen, i dagsläget betalar jag nånstans runt 600 kr för en helförsäkring i stan med ett försäkringsbolag.

Efter att ha använt Insplanet igen så lyckades jag hitta en som skulle kosta mig 457 kr vilket då är en ganska stabil sänkning per månad.

Tycker det är riktigt skönt med en tjänst som denna då vi småbarns föräldrar ändå får vrida och vända på våra kronor för att ha råd med allt. Mitt råd är att ni verkligen tar er en titt på denna tjänst då jag hade lite förutfattade meningar om det men i slutändan är kanon nöjd.

När bilen sedan är försäkrad så kan man ta den med sig var man än vill fara. Kanske blir det en tur till dam-VM i Tyskland nästa sommar?

Det här inlägget postades i Blandade tankar och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.