Bra fart på svenska spelarmarknaden

Tre intressanta övergångar övergångar det senaste dygnet. Här kommer en kort presentation av dessa:

    1. Christoffer Andersson återvänder hem till Sverige och Helsingborg efter en tung säsong i Hannover. Så här säger han om sin tid i Tyskland samt hur det känns att komma hem till Sverige:

Nej, det hände en del i klubben, det blev tränarbyte och jag fick aldrig chansen att visa vad jag kunde. Så jag är väldigt tacksam att få chansen att återvända till HIF, dessutom är det viktigt med en fungerande social bit för familjen. Det känns rätt att komma hem.

    1. Niklas Sandberg lämnar AIK för spel i Rumänien och CFR Clujbr. Så här säger Sandberg själv om flytten:

      Det jag kommer att sakna mest är lagkamraterna och den fantastiska atmosfär det alltid är då AIK-publiken sluter upp, såväl på hemma- som på bortaplan.

    2. Alexander Kacaniklic har skrivit på för Liverpool. Den 15-årige jättetalangen lämnar HIF, som får 900000 för övergången, för att utvecklas i Liverpools ungdomsakademi. Sedan tidigare finns även 17-årige svensken Astrit Ajdarevic i Liverpool. Alexander ser fram emot äventyret:

Jag tycker inte att det är för tidigt. Det är i den här åldern man utvecklas mest och förutsättningarna är så mycket bättre i Liverpool än i HIF.

Det här inlägget postades i Silly Season. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *