Champions league igång med härlig fotboll

Det här inlägget kommer sent, det är jag medveten om. Har flängt både hit och dit, bland annat till Budapest, där jag dock fick möjligheten att skåda professionella spelare utföra min och så många andras favoritsport – Bowling (Nu var jag rolig).

Barcelona tog emot Lyon på Nou Camp i onsdags kväll och bjöd på fotboll ljuvlig för ögonen. Första halvlek erbjöd ett stort antal chanser för Barcelona, vars enda utdelning dock bara var ett självmål. I slutet av andra halvlek släppte det dock en aning och matchen slutade 3-0. Ingen succé för varken Källström (utbytt) eller hans klubb, som dominerat Ligue 1 i flera säsonger men som aldrig riktigt lyckats i Champions League

Roma startade stabilt mot Dinamo Kiev, Francesco Totti visade vilken formtopp han är i. Arsenal hade inga problem med Sevilla, samtidigt som Chelsea bara spelade oavgjort hemma mot norska(!) Rosenborg.

Det här inlägget postades i Champions League. Bokmärk permalänken.

2 svar på Champions league igång med härlig fotboll

  1. SHQ skriver:

    Inte fan trodde jag att Henry verkligen skulle gå till Barca eller att det hela skulle funka men i matchen du skriver om och i andra har ju detta framgått.

  2. Oliver Lindman skriver:

    Jojo, mitt stora flopptips gjorde visst sitt första mål i Barcelona-tröjan senast. Kanske högg jag i sten där…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *