Champions League match utan spänning eller underhållning

Visst hade man sett fram emot ytterligare en kväll Champions League fotboll, med Zlatan Ibrahimovic Inter hemma mot Liverpool. Inter behövde två mål för att ens få förlänging mot Premier League laget. Riktigt så blev det inte…

Av Zlatan Ibrahimovic såg vi aldrig särskilt mycket, dock med några fina passningar i första halvlek. I andra missade han två riktigt bra chanser. För att istället prata om matchen så blev det ungefär likadant som den senaste sammandrabbningen. Inter fick en utvisning hyfsat tidigt (Burdisso denna gång) och deras spel blev låst. Den kreativitet man kunde skåda i Real Madrid-Roma fanns inte här. Inte riktigt i Liverpool heller, som dock stod för ett fantastiskt lagarbete, och Fernando Torres gjorde matchens enda mål, ett läckert sådant.

Resultatet 0-1 på San Siro innebär att hälften av kvartsfinal-lagen är från Premier League, medan Serie A och La Liga bara har kvar ett lag var (Barcelona och Roma). Övriga lag vidare är Schalke 04 samt Fenerbahce. Mer bra fotboll att vänta, trots att alla svenskar är ute ur leken.

Det här inlägget postades i Champions League. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *