Fotbollsprofiler andas morgonluft igen

Efter att ha flängt hit och dit, utan möjligheter att hålla sidan igång är vi skribenter tillbaka igen, och nu ska här hända saker! Ständiga uppdateringar rörande vad som pågår i fotbollsvärlden ska läggas upp. Resultat, åsikter, analyser, bedömningar av nyförvärv, spelsystem, och teorier; så mycket som möjligt ska få plats när denna sida, med allt om fotboll, går in i en ny era.

Kan Manchester United hitta tillbaka till fjolårsformen igen efter en knackig inledning på säsongen med bara 5 poäng på 4 matcher. Kan Cristiano Ronaldo ta sista steget mot utmärkelsen världens bäste spelare? Ska Chelsea få revansch, hur kommer alla dessa talanger i Arsenal utvecklas då förebilderna fortsätter att försvinna till andra klubbar? Kan Liverpool utmana? Till och med Tottenham med ett i år extremt slagkraftigt anfall med Dimitar Berbatov, Robbie Keane och förre Charltonstjärnan Darren Bent kan kanske vara med och slåss! Vem vet?

I Italien då? Hur ska Juventus klara sig när man nu tar steget tillbaka upp, bättre än väntat kanske, i och med den härliga starten mot Livorno? Går Inter att hota i toppen? Kan Zlatan göra två bra säsonger på rad? Blir det Milan, eller ska Totti leda sitt Roma till ett fjärde ligaguld?

Blir Henry verkligen den supervärvningen som katalanerna väntar sig? Mer om det snart. Ska Barcelona få revansch i år med tre härliga defensiva förstärkningar i Milito, Abidal och ivorianen Yaya Touré? Blir det kanske Valencia med heta anfallsparet Morientes och Silva som blir största hotet i år?

Får Lyon någon utmanare, vilket lag kan stoppa Bayern München med Toni, Ribery och Klose i laget?

Följ med i den fantastiska fotboll som erbjuds på fler TV-kanaler än någonsin i år, och håll dig uppdaterad med nyheter, resultat, och intressanta åsikter på fotbollsprofiler.se!

Det här inlägget postades i Allmänt, England, Frankrike, Italien, Spanien, Tyskland. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *