Henry sugen på spansk fotboll?

Det ryktas kring att Thierry Henry skulle vara på väg bort från Arsenal. Även om rykten av denna typ sprids var och varannan dag utan grund verkar detta stämma. Det finns flera olika saker som talar för att det skulle vara sant:

  • Henry har haft en tung säsong i Arsenal.
  • Ska han ha chansen att vinna stora titlar är Arsenal för tillfället inte den rätta platsen. Henry börjar bli gammal och måste och börjar nog känna att det är nu eller aldrig.

Intressenter lär det finnas gott om, vem skulle inte vilja ha Henry i sin laguppställning? Det ryktas om Barcelona såväl som Inter och Milan rycker i fransmannen. Det har även läckt ut att Barcelona redan har lagt ett bud på Henry.

Jag tycker personligen att Henry ska flytta från Arsenal. Han kan behöva en nytändning i karriären. Någon ny klubb i England är inte aktuellt utan det är söderut Henry får vända blickarna. Att han hamnar just i Barcelona är ingen dålig gissning. Om Ronaldinho skulle lämna klubben som det ryktats skulle det finnas pengar till ett köp av en spelare av Henrys kaliber. Även Inter är inte heller ett helt osannolikt alternativ. Adriano sägs vara på väg bort och den luckan skulle Henry fylla med råge. Henry och Zlatan på topp. Varför inte?

Det här inlägget postades i England. Bokmärk permalänken.

1 svar på Henry sugen på spansk fotboll?

  1. Det ryktas alltid en massa om Barca. Hörde att Eto’o vill lämna klubben och lira i England. Och varför inte: då kan de ju bara byta arbetsplats med varandra. Aftonbladet: Henry på prao i Barcelona. Eller: Eto’o fryser och slåss med rasister i norra London.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *