Jobbexpressen, en söka jobb sida

Är du arbetslös eller bara allmänt sugen på att byta jobb?  Jobbexpressen är en ny sida som jag hittat som hjälper dig att hitta lediga jobb.

Vad som är speciellt med denna sida är att den visar många olika yrken som jag inte sett på andra sidor på nätet. Den har jobbannonser från dom flesta olika yrken och den listar också jobb från Norge och Danmark.

Du kan registrera dig på sidan och matcha din profil mot olika jobb vilket är väldigt smidigt tycker jag. Tycker att sidan känns riktigt bra även fast den saknar några simpla funktioner på framsidan.

Jag tycker att dom skulle kanske lägga ner lite mer tid på design och få den lite mer attraktiv än vad den är i dagsläget. Folk behöver nog guidas/hjälpas in på hur sidan fungerar istället för att bara få fram en lista på lediga jobb.

Man kan dock maila dom om man känner att man behöver lite hjälp med sidan. Detta är en sida jag kommer att spara dock i mina favoriter då jag har en del kompisar som är arbetslösa i dagsläget, eller om man själv hamnar i samma sits. Det känns som man aldrig kan känna sig helt säker i dagsläget på hur det ligger till med ens egna jobb.

Om du skulle stå utan jobb finns det som tur är andra sätt att få in pengar på. Till exempel kan du försöka få det kapital du har att växa, genom att spela på ett kasino eller investera i någonting annat givande.

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *