Manchester United har repat sig efter knackig inledning

Förra årets mästare i Premier League har hittat tillbaka till den fina fotboll de bjöd på under i princip hela 2006-07. Dagens match mot Wigan är just i detta nu över. Manchester United vann med 4-0, alla mål gjorda i andra halvlek, varav två av geniet Cristiano Ronaldo. Ny för säsongen, argentinaren Carlos Tevez gjorde ett (hans andra så här långt) och buffeln Wayne Rooney fick dit en balja.

Målen har dock varit lite av en besvikelse för United så här långt, med tanke på hur får de har varit. Desto mer imponerande har försvaret varit. Två insläppta mål på nio matcher kan inte beskrivas på något annat sätt en makalöst. Rio Ferdinand har tillsammans med serben Nemanja Vidic skapat ett mittlås med en oerhört komplicerad kombination.

Arsenal, dock, med två matcher mindre spelade ligger egentligen bättre till än “The red devils”, då de bara är ett poäng bakom. Fortsätter ynglingarna i Arsenal att spela sin underhållande fotboll kan de blir riktigt intressanta att följa när det börjar dra ihop sig.

Det här inlägget postades i England. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *