Mitt Allsvenska tips efter fyra omgångar

Inför Allsvenskan tippade jag botten– respektive toppstriden i Allsvenskan. Nu när serien riktigt kommit igång och fyra omgångar spelats tänkte jag göra en koll av läget för mina tips.

I toppstriden tippade jag inför säsongen att Malmö, Elfsborg och Helsingborg skulle göra upp om dem tre första platserna. Hittills har det väl sett så där ut för dessa lag. Malmö ligger i och för sig bra till med 7 poäng och en andraplats för dem övriga två ser det sämre ut. Det krävs att dessa lag höjer sig ett par snäpp för att dem ska kunna blanda in sig i toppstriden.

I bottenstriden stämmer mitt tips något bättre. Inför säsongen tippade jag BP, Gais och HBK skulle få lämna Allsvenskan. Både Gais och BP återfinns i bottenträsket men Halmstad har överraskat och ligger på en fjärdeplats.

Det återstår dock många omgångar att spela. Jag kommer att göra såna här uppföljningar av mina tips regelbundet under säsongen.

Det här inlägget postades i Allsvenskan. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *