Nya hemvisten för Beckham – får han tid med fotbollen?

Los Angeles har allt som behövs för att Beckham riktigt ska kunna skämma bort sina barn och sin fru (som i och för sig redan är exceptionellt bra på att skämma bort sig själv). Deras nya bostad kostade enligt uppgift fjösiga 140 miljoner kronor, fast då har vi inte nämnt extrakostnaderna, som med största sannolikhet når upp till samma summa innan Beckham och hans familj har införskaffat allt de “behöver”.

Beckhams nya palats har 20 sovrum, 3 swimmingpooler och ett garage med plats för 30 bilar. Nämen det här går ju inte ihop Beckham! Du tog ju bara med dig din Lamborghini, din Audi Q7 och din Bentley med dig över Atlanten! Det blir till att leva upp till ryktet och köpa sig en 27 till. Paret Beckham har utöver detta åtskilliga tjänstefolk samt 8 livvakter, före detta elit-soldater från Navy Seals.

Hur går det då med all fotboll? I sin första ligamatch för klubben byttes han in först i 72:a minuten. Ingen utdelning på frisparkar eller hörnor, men det lär komma, om bara Beckham koncentrerar sig på att fokusera på sin fotboll, istället för på alla reklam-uppdrag, tv-framträdanden och intervjuer.

Det här inlägget postades i USA. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *