Nystart för fotbollsprofiler.se med betting?

Fotbollsprofiler.se har inte uppdaterats på snart ett år, sedan EM-slutspelet i somras. Motivationen har inte riktigt funnits. Vi följer inte fotbollsvärlden lika aktivt längre och kan därför inte ge lika trevliga analyser och uppdateringar. Nu börjar dock suget återvända en aning. Men frågan är hur upplägget ska se ut framöver?

En tanke som jag haft tidigare är att satsa mer på en renodlad spelblogg, där jag skriver om betting, framför allt fotboll spel, med twisten att jag sätter in en mindre summa pengar på ett konto hos ett spelbolag och sedan får läsarna följa pengarnas utveckling. Just nu lutar det åt att det blir 888sport jag väljer om jag realiserar mina idéer. Mina ovetenskapliga analyser säger att de har bland de bättre utbuden på matcher och dessutom en mycket intressant sektion för livespel. Just livespel är något jag isåfall skulle satsa på, förhöjer verkligen upplevelsen när man ser matcher live! En annan viktig på punkt i system är att de inte är, som andra internationella bolag annars är, dåliga på svensk fotboll. Det är viktgt!

Vad tror ni om idén? Är ni intresserad av att läsa om den? Och har ni några synpunkter på valet av spelbolag?

Det här inlägget postades i Spel. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *