På besök på Camp Nou

På senaste tiden är det mest Oliver som har hållit aktiviteten uppe här, men nu är det dags för mig att bidra. I söndags befann jag mig på Camp Nou och såg Barcelona slå Valencia med 6-0. Tänkte i detta inlägg dela med mig av mina intryck och erfarenheter från matchen.

Camp Nou är stor
Grymt stor…

Vad hände Valencia?
Jag har inte sätt Valencia spela tidigare den här säsongen, men efter i söndags är jag inte det minsta förvånad över att laget riskerar nedflyttning. Det var bara ett lag på planen på Camp Nou. Barcelona rullade boll och sprudlade av energi. Valencias backlinje hade parkerat på rad och rörde sig inte ur fläcken på hela matchen. Anfallspelet såg ungefär likadant ut där den som hade bollen försökte och resten stod och kollade på. Med spelare som Baraja, David Villa, och Joaquin är det pinsamt att se laget spela så dåligt.

Puyol är kung av Katalonien
Allt på Camp Nou kretsar kring Puyol. Han sliter hårdast av alla. Han snackar mest av alla. Han bråkar mest av alla.
Efter varje avblåsning är Puyol framme och snackar och publiken stödjer honom helhjärtat i varje situation. Puyol är kung av Katalonien.

Vad hände med draget?
Sällan har jag varit med om så lam stämning på läktaren. Vart tog alla hejaramsor och sånger vägen? Fotboll i Spanien verkar vara en familje nöje vilket leder till att stämningen uteblir. Å andra sidan såg jag inte ett enda fall av dåligt uppförande någonstans. Kanske väger upp för det?

Det här inlägget postades i Spanien. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *