Reservdelar till din bil

Jag var precis inne på bilpriser.se och testade deras undersida för bildelar. Man anger registreringsnumret och sedan plockas det fram erbjudanden på bildelar som är kopplat till ditt bilmärke. Ganska smidigt faktiskt.

Lite begränsat av det som visas på sajten. Men tanken är nog mest att du ska lockas att klicka så du till slut hamnar hos deras samarbetspartner (gissar att de är det) skruvat.se. Bra är också att mitt reg nr följer med till på skruvat.se så man inte behöver ”börja om” igen.

När jag kollar runt så hittar jag naturligtvis en av mina favorit bilar, nämligen Audi A4. Lite sugen är jag allt på att köpa en sån bil, med det är såklart en fråga om pengar.

Att laga bilen är kanske ingen rolig syssla, men när det väl är gjort så är det skönt att veta att bilen håller för framtida resor. Kanske blir det en tur för att se på riktigt bra fotboll någonstans i landet?

Det här inlägget postades i Allmänt. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.